Αισιοδοξία και μηνύματα ανάπτυξης από την συμμετοχή της Vacupower by Easypoint στο Fitness Meeting 2013.

Η Easypoint συμμετείχε με επιτυχία στο Fitness Meeting 2013 που διενεργήθηκε στην Αθήνα τις ημέρες 11-12 & 13 Οκτωβρίου 2013.
 
Ο σκοπός της συμμετοχής ήταν η περαιτέρω ανάπτυξη της μεθόδου Vacupower σε επιλεγμένους συνεργάτες από ολόκληρη την Ελλάδα. Κατά την διάρκεια του επαγγελματικού συνεδρίου, η ομάδα της Vacupower by Easypoint παρουσίασε τη μέθοδο Vacupower και των καινοτομιών που θα εφαρμοστούν σε αυτήν τις επόμενες εβδομάδες σε όλα τα Vacupower Points που παρευρέθηκαν στο συνέδριο, παρουσίασε το συνοπτικό σχέδιο marketing που εφαρμόζει στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να είναι η πιο δημοφιλής και ανεπτυγμένη μέθοδος αδυνατίσματος με υποπίεση στην Ελλάδα, παρουσίασε αναλυτικά τα οφέλη του προγράμματος “Easy Value 2013”, του μοναδικού προγράμματος μίσθωσης μηχανημάτων Vacupower, σε επιλεγμένους συνεργάτες από περιοχές της Ελλάδος όπου η μέθοδος θα αποδώσει ταχύτατα με το μέγιστο προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Η Easypoint ως Μεγάλος Χορηγός Επιμόρφωσης των Π.Ε.Π.Φ.Α., ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ. και Σ.Ι.Γ.Α., συμμετέχει ενεργά στις διεθνείς εξελίξεις του αδυνατίσματος μέσω της μεθόδου υποπίεσης και υποστηρίζει τον κλάδο του fitness στην Ελλάδα, μεταφέροντας και εφαρμόζοντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες Vacu Training. Σήμερα το δίκτυο Vacupower Points στην Ελλάδα, που ίδρυσε και αναπτύσσει η Easypoint, είναι το μεγαλύτερο δίκτυο επιχειρήσεων που εφαρμόζουν μεθόδους Vacu Training στην Ελλάδα.