Απώλεια περιττών κιλών μετά τις διακοπές με Vacupower

Οι διακοπές για τους περισσότερους τελειώνουν και επιστρέφοντας πίσω ερχόμαστε συνήθως αντιμέτωποι με κάποια παραπανίσια κιλά. Πριν λοιπόν την καλοκαιρινή περίοδο επικρατούσε άγχος και τρέξιμο για να τα προλάβουμε όλα και όλοι προσπαθούσαμε να είμαστε εντυπωσιακά εμφανίσιμοι και ανανεωμένοι κατά την έκθεση μας στις παραλίες. Κατά την διάρκεια των διακοπών μας χαλαρώσαμε και επιδοθήκαμε στις γαστριμαργικές απολαύσεις των τόπων όπου παραθερίζαμε. Και προς το τέλος του Αυγούστου αντιλαμβανόμαστε ότι το τζιν μας στενεύει, ο καθρέπτης γίνεται πολύ κακός μαζί μας και αρχίζουν να μας κυριεύουν οι τύψεις για το κακό που έγινε!!! Και τώρα τι κάνουμε; Τώρα λοιπόν είναι η στιγμή που αποφασίζουμε να ακολουθήσουμε κάποια δίαιτα και κάποια μορφή άσκησης!

Με μεγάλο ενθουσιασμό θα παρατηρήσατε όλοι όσοι είχατε ακολουθήσει τη μέθοδο Vacupower πριν τις διακοπές σας ότι δεν έχετε πάρει καθόλου βάρος κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου ! Kαι αυτό έχει συμβεί γιατί η μέθοδος Vacupower αυξάνει το βασικό μεταβολικό ρυθμό και βελτιώνει την λειτουργία της λέμφου .Τη μέθοδο Vacupower προτείνουμε και για όλους τους υπόλοιπους που δεν την έχουνε δοκιμάσει ακόμη καθώς αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό και υγιή τρόπο για την απώλεια των περιτών κιλών καθώς συνδιάζει την αερόβια άσκηση και την υποπίεση . Χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερο κόπο λοιπόν μπορείτε να έχετε τα μέγιστα οφέλη .

Σας αναφέρω ότι η μέθοδος Vacupower :

-Eφαρμόζεται 3 φορές την εβδομάδα και διαρκεί 30’ η κάθε συνεδρία .

-Γίνεται με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο για οποιονδήποτε άνθρωπο ,δηλαδή περπατώντας.

-Προσφέρει διπλό αποτέλεσμα και όφελος στον οργανισμό μας γιατί αυξάνει την αντίσταση στην κίνηση και διεγείρει την κυκλοφορία της λέμφου.

-Σημαντικές αλλαγές παρατηρούνται στο σώμα ,στο δέρμα ,στη διάθεση μας κάθε 4-5 συνεδρίες.

-Δεν χρειάζονται αυστηρές δίαιτες παρά μόνο να ακολουθήσετε μία διατροφή με περιορισμό στα λίπη και να καταναλώνεται τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό καθημερινά.

Η σύγχρονη τάση με την οποία ευθυγραμμίζονται πλέον οι διαίτολογοι ξεκινά με την καταγραφή των ήδη υπάρχουσων διατροφικών συνηθειών και πάνω σε αυτές να προσαρμόζονται τα προγράμματα διατροφής αλλάζοντας σταδιακά τις κακές διατροφικές συνήθειες.

Οι συνεδρίες στο Vacupower πρέπει να μην είναι λιγότερες από 12 (διάρκεια ένα μήνα ) προκειμένου να δείτε στο σώμα σας όφελος στην απώλεια των περιττών κιλών που έχετε πάρει ,του λίπους και της κυτταρίτιδας . Φορέστε λοιπόν άνετα ρούχα και κλείστε το ραντεβού σας στο κοντινότερο για εσάς Vacupowerpoint !

Ευαγγελία Παλιαλιά

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής