Η No1 ΜEΘΟΔΟΣ
ΑΔΥΝΑΤIΣΜΑΤΟΣ
ΜΕ ΥΠΟΠIΕΣΗ ΣΕ
ΕΛΛAΔΑ ΚΑΙ ΚYΠΡΟ

ΤΙ ΕIΝΑΙ VACUPOWER;

Vacupower είναι μια μέθοδος αδυνατίσματος που συνδυάζει την άσκηση με την τεχνολογία.Πιο συγκεκριμένα, συνδυάζει την εφαρμογή υποπίεσης (vacu), μια ευρέως αποδεκτή πρακτική στον τομέα της ευεξίας και της ομορφιάς, με το περπάτημα, μια από τις ηπιότερες και πιο ευεργετικές μορφές αερόβιας άσκησης.

Ως αποτέλεσμα της εκτεταμένης επιστημονικής μελέτης που εκπονήθηκε από την εταιρεία, η μέθοδος Vacupower περιλαμβάνει σήμερα 20 πατενταρισμένα προγράμματα υποπίεσης με άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Κατά την εφαρμογή τους, ο ασκούμενος περπατάει κανονικά, ενώ το σώμα του, από τη μέση και κάτω, βρίσκεται σε συνθήκες υποπίεσης. Από τη μέση και πάνω, το σώμα του βρίσκεται στο φυσικό του περιβάλλον. Προσοχή! ΔΕΝ ισχύει κανένας πιθανός ισχυρισμός ότι ο χρήστης ασκείται σε συνθήκες υποπίεσης ή έλλειψης βαρύτητας. Κατά τη χρήση της συσκευής Vacupower, ο ασκούμενος ΔΕΝ αναπνέει αέρα διαφορετικής πυκνότητας και περιεκτικότητας στα απαραίτητα στον άνθρωπο στοιχεία.

ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ VACUPOWER;

Με την καθοδήγηση του εξειδικευμένου Vacupower Instructor που συναντάμε σε κάθε Vacupower Point, καταλήγουμε στο ιδανικό πακέτο συνεδριών και το καταλληλότερο από τα 20 προγράμματα υποπίεσης για την περίπτωσή μας.

Αυτό γίνεται με βάση τις πρώτες σωματομετρήσεις που εκτελούνται με συγκεκριμένη μεζούρα. Οι μετρήσεις στα σημεία όπου συσσωρεύεται λίπος (κοιλιά, μηροί, γλουτοί, γόνατο, μέση, μπράτσο) επαναλαμβάνονται κάθε 4-5 συνεδρίες, με την ίδια ακριβώς μεθοδολογία, ώστε να έχουμε μια καθαρή εικόνα της απώλειας πόντων.

Η επιλογή του προγράμματος υποπίεσης γίνεται με βάση την περίμετρο κάθε σημείου μέτρησης, καθώς και επιμέρους στοιχεία, όπως είναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του δέρματός μας και η παρουσία εμφανών αγγείων στο σώμα μας.

Το αποτέλεσμα των μετρήσεων είναι ένας συνδυασμός αριθμού συνεδριών και είδους προγραμμάτων υποπίεσης που θα μας χαρίσει το βέλτιστο όφελος με την ελάχιστη δυνατή καταπόνηση.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ VACUPOWER;

Σύμφωνα με τις σχετικές μελέτες, το συγκριτικό πλεονέκτημα της μεθόδου Vacupower έναντι άλλων μεθόδων αδυνατίσματος κυμαίνεται μεταξύ 30-40%. Δηλαδή, το σώμα του ασκούμενου καίει 30-40% περισσότερες θερμίδες από ότι θα έκαιγε χωρίς τη μέθοδο Vacupower, με την ίδια ακριβώς δραστηριότητα.

Παράλληλα με την αύξηση στην κατανάλωση ενέργειας, η μέθοδος Vacupower ενισχύει σταδιακά τον μεταβολισμό και τη γενική φυσική κατάσταση του ασκούμενου, ενώ βελτιώνει και τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος.

Στο πεδίο του αδυνατίσματος, η μέθοδος συμβάλλει καθοριστικά στην απώλεια κιλών και τη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος, αφαιρώντας πόντους από την περιφέρεια, τους γλουτούς και την κοιλιά.

Συμβάλλει επίσης στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας και τη μείωση του πρηξίματος και της κατακράτησης υγρών. Τέλος, βελτιώνει τη ροή του αίματος στο σώμα ενισχύοντας έτσι τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.

Path 239

Πώς το Vacupower δίνει την
κατάλληλη λύση
στις δικές σας
ιδιαίτερες ανάγκες;