Ενημέρωση για τη μέθοδο Vacupower στο Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης

Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου καθώς και την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε από τα μέλη της ομάδας Vacupower, ενημέρωση για τη μέθοδο στους πτυχιακούς φοιτητές του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας, στα πλαίσια του μαθήματος Αισθητικής σώματος.

Οι βασικοί άξονες της ενημέρωσης ήταν: η περιγραφή της μεθόδου, η εξέλιξή της τα τελευταία χρόνια καθώς και τα αποτελέσματα αυτής σε σχέση με τα προβλήματα λίπους, πάχους και κυτταρίτιδας.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τους τρόπους συνεργασίας με τη Vacupower, καθώς και τη δυνατότητα να ενσωματώσουν τη μέθοδο σε επιχειρήσεις που πρόκειται να ξεκινήσουν ή να εργαστούν το επόμενο διάστημα.

Οι περισσότεροι, παρόλη τη μεγάλη προσέλευση και τις δύο ημέρες της ενημέρωσης, είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τη μέθοδο, σε μηχάνημα που βρισκόταν στο χώρο και να λύσουν κάθε απορία τους με τα μέλη της ομάδας.

Τέλος, σε κάθε παρευρισκόμενο μοιράστηκαν Vouchers με τρεις δωρεάν συνεδρίες Vacupower, για την καλύτερη γνωριμία τους με τη μέθοδο στα Vacupower Points της Θεσσαλονίκης.