Ενημέρωση για την μέθοδο Vacupower στο νέο Vacupower Point “Κέντρο Φυσιοθεραπείας και Αποκατάστασης Οδυσσέα Πανταζή”.

Την Τετάρτη 20  Μαϊου 2015 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τη μέθοδο Vacupower στο Vacupower Point  “Κέντρο Φυσιοθεραπείας και Αποκατάστασης Οδυσσέα Πανταζή”., στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα των στελεχών της Vacupower θα δίνει εξατομικευμένες συμβουλές-οδηγίες για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, σε όσους αγαπητούς φίλους παρευρεθούν.
Όσοι παρευρισκόμενοι φίλοι επιθυμούν, θα μπορούν να κάνουν δωρεάν λιπομέτρηση, δωρεάν τεστ κυτταρίτιδας και δωρεάν δοκιμαστική χρήση του μηχανήματος Vacupower.
Eπιπλέον όλοι οι φίλοι που θα παρευρεθούν θα έχουν την δυνατότητα δωρεάν εγγραφής στο νέο και μεγαλύτερο πρόγραμμα προσφορών Vacupowerclub.gr,και δώρο προφορτισμένες κάρτες 10 μονάδων Credits,με δυνατότητα εξαργύρωσής τους σε όλα τα Vacupower Points του δικτύου μας.
Η εκδήλωση είναι ανοικτή και ελεύθερη για όλους όσους επιθυμούν να ενημερωθούν για τη μέθοδο Vacupower στο  “Κέντρο Φυσιοθεραπείας και Αποκατάστασης Οδυσσέα Πανταζή”. και δεν προϋποθέτει να είναι πελάτες του ή πελάτες της Vacupower.

Ωρες : 11:30 π.μ – 19 : 00 μ.μ
Διεύθυνση : Ιωάννη Κωλλέτη 22,Θεσσαλονίκη
(Περιοχή One Salonica – Πρώην City Gate)
Τηλέφωνο: 2310 508027