Ενημέρωση για την μέθοδο Vacupower στο νέο Vacupower Point “OxyGen Gym”

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τη μέθοδο Vacupower καθώς και παρουσίαση των νέων 20 προγραμμάτων υποπίεσης στο Vacupower Point “OxyGen Gym”, στην Αγ.Βαρβάρα Αττικής. Η ομάδα των στελεχών της Vacupower θα δίνει εξατομικευμένες συμβουλές-οδηγίες για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, σε όσους αγαπητούς φίλους παρευρεθούν.
Σε όλους τους παρευρισκόμενους φίλους θα δωθούν δώρα από την Easypoint και όσοι επιθυμούν, θα μπορούν να κάνουν δωρεάν λιπομέτρηση, δωρεάν τεστ κυτταρίτιδας και δωρεάν δοκιμαστική χρήση του μηχανήματος Vacupower.
Eπιπλέον όλοι οι φίλοι που θα παρευρεθούν θα έχουν την δυνατότητα δωρεάν εγγραφής στο νέο και μεγαλύτερο πρόγραμμα προσφορών Vacupowerclub.gr,και δώρο προφορτισμένες κάρτες 10 μονάδων Credits,με δυνατότητα εξαργύρωσής τους σε όλα τα Vacupower Points του δικτύου μας.
Η εκδήλωση είναι ανοικτή και ελεύθερη για όλους όσους επιθυμούν να ενημερωθούν για τη μέθοδο Vacupower στο “OxyGen Gym” και δεν προϋποθέτει να είναι πελάτες του ή πελάτες της Vacupower.

OxyGen Gym
Ημερομηνία: Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015
Ώρες:12:00 π.μ – 22:00 μ,μ
Χανίων 15,Αγ.Βαρβάρα
Τηλέφωνο:2130145905