Συχνές Ερωτήσεις

Αρχικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Vacupower ή με το εξουσιοδοτημένο VacupowerPoint και να κλείσετε ραντεβού για την πρώτη σας συνεδρία, προκειμένου ένας Vacupower Instructor να σας ενημερώσει για τα αποτελέσματα της τεχνολογίας Vacupower και στη συνέχεια μετά από αξιολόγηση να σας προτείνει το ανάλογο πρόγραμμα. Για να βρείτε τα εξουσιοδοτημένα Vacupower Points πατήστε εδώ!
H  μέθοδος Vacupower χρειάζεται  μόνο 30 λεπτά για να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα καύσης λίπους. Αυτό σημαίνει ότι  μπορείτε να εισέλθετε και να βγείτε από ένα Vacupower Point σε λιγότερο από 35 λεπτά.

Καταρχήν πριν την εφαρμογή της πρώτης συνεδρίας γίνονται μετρήσεις στις περιφέρειες της μέσης, της κοιλιάς και των μηρών(δεξιού και αριστερού), καθώς και μέτρηση του βάρους του σώματος.

Ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε περίπτωσης, ίσως χρειασθεί να γίνουν και πιο εκτεταμένες μετρήσεις όπως μέτρηση της πίεσης, μέτρηση των καρδιακών παλμών ηρεμίας, λιπομέτρηση, μέτρηση βασικού μεταβολισμού, εργοσπιρομέτρηση, μέτρηση κυτταρίτιδας και επιπέδου ελαστικότητας δέρματος, καθώς επίσης και λιπαρότητας ή/και ενυδάτωσης αυτού.

Επίσης, υπολογίζονται οι παράμετροι εκείνοι που θα καταστήσουν τη μέθοδο άκρως αποτελεσματική για το λόγω για τον οποίο θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε.
Τέτοιοι είναι για παράδειγμα η ταχύτητα του διαδρόμου, πιθανότατα η κλίση αυτού, η καρδιακή συχνότητα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής και φυσικά το είδος και η κατάλληλη ένταση της υποπίεσης που θα επιλεγεί.

Η αίσθηση κατά τη διάρκεια της εφαρμογής είναι παρόμοια με εκείνη που έχει κάποιος που περπατάει μέσα στη θάλασσα και συγκεκριμένα όταν αυτή βρίσκεται στο ύψος της μέσης του. Μετά τη πρώτη κιόλας εφαρμογή η αίσθηση που έχουμε είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, καθώς νιώθουμε ανάλαφροι, ξεπρησμένοι, ανακουφισμένοι, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές και οι περιπτώσεις ανθρώπων που ακόμα και στη πρώτη συνεδρία νιώθουν τα πρώτα ευεργετικά αποτελέσματα από την εφαρμογή της μεθόδου.
Όχι, είναι εντελώς μη επεμβατική και ανώδυνη μέθοδος. Η πατενταρισμένη τεχνολογία Vacupower είναι συνδυασμός περπατήματος στον διάδρομο της Vacupower με αντίσταση στην κίνηση σε ειδικές συνθήκες υποπίεσης με άμεσα αποτελέσματα.
Η  συνεδρία Vacupower πραγματοποιείται με αθλητικά παπούτσια, φαρδιά φόρμα ή σόρτς ,μπλουζάκι Tshirt  ή φούτερ. Προτείνουμε να έχετε μαζί σας και μια πετσέτα για προσωπική χρήση.
Η επιλογή των κατάλληλων προγραμμάτων υποπίεσης από τα 20 που υπάρχουν στην τεχνολογία Vacupower και η δημιουργία του πλάνου επισκέψεων εξαρτάται από τις ανάγκες σας. Η αρχική αξιολόγηση και η πρόταση από τον Vacupower Instructor είναι απόλυτα εξατομικευμένη για εσάς. Μία μέση συχνότητα είναι 3 συνεδρίες την εβδομάδα για 4 εβδομάδες (σύνολο 12 συνεδρίες). Πολλοί συνεχίζουν να κάνουν 3 συνεδρίες την εβδομάδα για 8-12 εβδομάδες. Αφού έχετε φτάσει στο στόχο σας μπορείτε να επιλέξετε ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα συντήρησης που είναι 1 συνεδρία  Vacupower  την εβδομάδα.
Τα αποτελέσματα είναι ορατά και μετρήσιμα από την 3η -4η συνεδρία . Τα αποτελέσματα είναι καθαρά στοχευμένα σε λίπος αρά σε απώλεια πόντων από τα επίμαχα σημεία όπως κοιλιά, μηρούς, γλουτούς.
Αυτό που κάνει την μέθοδο Vacupower τόσο μοναδική είναι ότι στοχεύει στην απώλεια λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές ,σε μηρούς, γοφούς,γλουτούς και κοιλιά. Επειδή περπατάτε ελαφριά σε ειδικές συνθήκες υποπίεσης για 30 λεπτά , αναμφίβολα θα δείτε τυχαία απώλεια λίπους και σε άλλες περιοχές όπως το στήθος και τα χέρια, ωστόσο η μεγαλύτερη απώλεια εκατοστών θα είναι στις στοχευμένες περιοχές σε μηρούς, γοφούς, γλουτούς και κοιλιά.
Οι θεραπείες Vacupower έχουν πολύ οικονομικές τιμές σε σύγκριση με τα αποτελέσματα που επιτυγχάνετε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η τιμολόγηση βασίζεται στο πακέτο που αγοράζετε, επομένως ποικίλλει. Ανάλογα με το πακέτο που επιλέγετε  έχετε χαμηλότερη τιμή συνεδρίας. Μπορείτε να δείτε τις τιμές πατώντας εδώ!

Όλοι όσοι θέλουν να αποκομίσουν κάποιο ή κάποια από τα οφέλη που αποδεδειγμένα προσφέρει η μέθοδος στον οργανισμό τους και στο σώμα τους, είναι τουλάχιστον 18 ετών και δεν έχουν κάτι από τα παρακάτω, θεωρούνται και είναι κατάλληλοι για την εφαρμογή της μεθόδου.

Κατάλληλοι λοιπόν θεωρούνται όλοι οι άνθρωποι, εκτός και εάν:

  • έχουν κάποια κυκλοφορική διαταραχή όπως π.χ. υπόταση, υπέρταση ή είναι ασθενείς και βρίσκονται κατά τη διάρκεια θεραπείας,
  • βρίσκονται σε περίοδο εγκυμοσύνης,
  • πάσχουν από επιληψία ή κάποια καρδιολογική ασθένεια,
  • φέρουν βηματοδότη,
  • πάσχουν από οξεία φλεβίτιδα,
  • έχουν ανοιχτή πληγή στο σώμα τους.
Η διαφορά της μεθόδου Vacu Power σε σύγκριση με μία οποιαδήποτε κινητική δραστηριότητα μόνο ή με την εφαρμογή μόνο υποπίεσης-εάν υποθέσουμε ότι μπορούμε να εφαρμόσουμε μεμονωμένα και με τα ίδια χαρακτηριστικά τα παραπάνω-είναι ότι τα ευεργετικά οφέλη από την αποσυμφόρηση και τελικά ενίσχυση του λεμφικού συστήματος, το βιοχημικό περιβάλλον του οργανισμού μας τα «αντιμετωπίζει» μεταξύ άλλων με το να κινητοποιεί λιπαρά οξέα στη κυκλοφορία του αίματος, από τις λιποαποθήκες του. Προσδίδει δηλαδή στον οργανισμό τις συνθήκες εκείνες που απαιτούνται, ώστε ως «καύσιμο» να χρησιμοποιηθεί το αποθηκευμένο του λίπος. Κάτι τέτοιο όμως για να γίνει απαιτείται κίνηση, δηλαδή ήπιο περπάτημα.
Όχι. Δεν χρειάζεται κάποια άλλη άσκηση σε συνδυασμό με το Vacu Power. Συγκεκριμένα πριν την εφαρμογή μπορούμε, εάν και μόνο εάν το θέλουμε, να κάνουμε οποιαδήποτε άσκηση μας αρέσει. Μετά την εφαρμογή και πάλι εάν και μόνο εάν το επιθυμούμε, μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε αρκεί να μην είναι έντονο και εξαντλητικό. Οποιαδήποτε δηλαδή μορφή ήπιας άσκησης, που να μη προκαλεί αίσθημα «καψίματος» και να μη φτάνει σε σημεία «αδυναμίας συνέχισης», μπορούμε να τη κάνουμε.
Εάν μείνετε έγκυος ενώ χρησιμοποιείτε την τεχνολογία Vacupower, μπορείτε να αναστείλετε το πακέτο συνεδριών και να συνεχίσετε όταν είστε έτοιμες μετά τον τοκετό.

Ναι. Δεν υπάρχει καμία αντένδειξη για τις θηλάζουσες γυναίκες, εκτός και εάν ισχύει κάτι διαφορετικό σε συγκεκριμένη περίπτωση. Σε κάθε περίπτωση πάντως, χρειάζεται η έγκριση γυναικολόγου.

Η μέθοδος Vacupower είναι η τέλεια λύση για τις νέες μαμάδες, καθώς είναι μια τεχνολογία που ενδείκνυται για το χάσιμο του λίπους της εγκυμοσύνης. Σαράντα ημέρες μετά από φυσιολογικό τοκετό και τέσσερις μήνες μετά από καισαρική μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μέθοδο Vacupower.

Εάν η γυναίκα έχει ενέργεια και νιώθει καλά κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, μπορεί ελεύθερα να χρησιμοποιεί το μηχάνημα.

Έχει απλώς παρατηρηθεί ότι οι γυναίκες αποφεύγουν το μηχάνημα κατά τη διάρκεια των τριών(3) πρώτων ημερών τις περιόδου τους.

Είναι ασφαλής η χρήση της τεχνολογίας Vacupower με εμφυτεύματα στήθους.

Ναι. Είναι όμως σημαντικό να μην υπερβαίνουν στην υποπίεση τα 20mbar, κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Ο κάθε άνθρωπος γνωρίζει και μπορεί επίσης να παρατηρήσει τη κατάσταση του δέρματος και των φλεβών του, πριν την έναρξη των εφαρμογών. Εάν παρατηρηθεί οποιαδήποτε αλλαγή της κατάστασης προς το χειρότερο, θα πρέπει η εφαρμογή να διακόπτεται.

Μετά την ολοκλήρωση του σταδίου της λειτουργικής επανένταξης και τρεις(3) μήνες μετά την εγχείρηση, μπορούν να χρησιμοποιούν το μηχάνημα.

Είναι απαραίτητο να πάρουν την συγκατάθεση του γιατρού τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι εφαρμογές επιτρέπονται, με την προϋπόθεση να μην υπερβούν σε υποπίεση τα 20mbar, σε καμία εφαρμογή

Όχι δεν χρειάζεται καλή φυσική κατάσταση. Στο vacupower ακολουθούμε την πιο φυσική καθημερινή κίνηση & το περπάτημα!

Για να βρείτε την ατομική σας ζώνη αερόβιας προπόνησης αφαιρέστε πρώτα την ηλικία σας (σε χρόνια) από τον αριθμό 220. Αυτή είναι η μέγιστη καρδιακή σας συχνότητα την οποία δεν πρέπει ποτέ να ξεπεράσετε. Για να καθοριστεί η αερόβια ζώνη αρχικά πολλαπλασιάστε την μέγιστη καρδιακή συχνότητα με τον αριθμό 0,55 (κατώτερο όριο) και έπειτα με τον αριθμό 0,85 (ανώτερο όριο).Οι σφυγμοί σας θα πρέπει να βρίσκονται προς το κατώτερο όριο αν είστε αγύμναστοι και προς το ανώτερο όριο αν είστε γυμνασμένοι.

To περπάτημα σε διάδρομο συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της καλής (HDL) χοληστερίνης και στη μείωση της ολικής χοληστερίνης. Μειώνει τα λιπίδια και τα τριγλυκερίδια του αίματος .Διατηρεί την ελαστικότητα των αγγείων εμποδίζοντας την εναπόθεση αθηρωματικής πλάκας.

Περπατήστε το πρωί με άδειο στομάχι ,έχοντας πιει μόνο νερό. Όταν ξυπνάτε μετά από έναν καλό ύπνο ,έχετε αρκετή συσσωρευμένη ενέργεια για να τροφοδοτήσει περπάτημα 30 λεπτών .Αυτή την ώρα επειδή δεν έχετε φάει για 8 ώρες περίπου ή περισσότερο θα κάψετε περισσότερες θερμίδες από τα αποθέματα λίπους. Επιπλέον ξεκινώντας την ημέρα σας με περπάτημα θα νίωθετε όλη την υπόλοιπη ημέρα γεμάτοι ενέργεια – εφόσον μετά φάτε ένα σωστό πρωινό.