Η Γιόγκα και ο συνδυασμός της με την Vacupower.

Γιόγκα 

Η αρχαία τεχνική της γιόγκα είναι γνωστό ότι βοηθάει στη μείωση του περιττού βάρους, καθώς κάποιες στάσεις της ενεργοποιούν τους αδένες που υπολειτουργούν, αυξάνοντας τις ορμονικές τους εκκρίσεις. O θυρεοειδής αδένας, για παράδειγμα, έχει μεγάλη επίδραση στην αυξομείωση του βάρους και επηρεάζει το μεταβολισμό μας.Παρακάτω σας παρουσιάζουμε δύο στάσεις οι οποίες βοηθάνε προς αυτή την κατεύθυνση. Καθώς τρία από τα πολλαπλά οφέλη του Vacupower είναι:
1. να μειώνει το πρήξιμο και τις κατακρατήσεις
2. να αυξάνει την ενεργειακή δαπάνη,δηλαδή την καύση θερμίδων 
3. να αυξάνει το βασικό μεταβολικό ρυθμό του οργανισμού

Αυτό συνιστά την εφαρμογή των παρακάτω στάσεων πριν τη θεραπεία να λειτουργεί ως προς την καλύτερη ενεργοποίηση των αδένων που υπολειτουργούν .
Για τους λάτρεις λοιπόν της γιόγκα και του vacupower,ο συνδιασμός αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την ευεξία και την απώλεια λίπους.
 
  Η στάση του ψαριού (Matsyasana) 

Ξαπλώστε ανάσκελα, τοποθετήστε τα χέρια κάτω από τους γλουτούς και εισπνέοντας, σπρώξτε τους αγκώνες και σηκώστε την πλάτη και το στέρνο προς τα πάνω. Στη συνέχεια, γείρετε το κεφάλι σας προς τα πίσω, μέχρι να ακουμπήσει η κορυφή του στο πάτωμα. Μείνετε σε αυτή τη στάση για μερικές αναπνοές και στη συνέχεια επιστρέψτε στην αρχική σας θέση.
Πού βοηθάει: Η στάση αυτή ενεργοποιεί ειδικά τις λειτουργίες του θυρεοειδούς αδένα. 
Προσοχή: Η στάση αυτή αντενδείκνυται αν υποφέρετε από αυχενικό συνδρομο

Η στάση του τόξου (Dharurasana)

Ξαπλώστε μπρούμυτα και λυγίστε τα γόνατά σας. Εισπνέοντας, πιάστε τους αστραγάλους σας, σπρώξτε τα πόδια προς τα πίσω και αφήστε την κίνηση να σας ανασηκώσει σε σχήμα τόξου. Μείνετε εκεί για μερικά δευτερόλεπτα αναπνέοντας κανονικά και εκπνέοντας επιστρέψτε στην αρχική σας θέση. Επαναλάβετε δύο φορές ακόμα.
Πού βοηθάει: Η συγκεκριμένη στάση ενεργοποιεί όλους τους ενδοκρινείς αδένες, από το θυρεοειδή στο λαιμό έως τους αδένες της λεκάνης, όπως τα επινεφρίδια. Παράλληλα, η διάταση των κοιλιακών βοηθάει στην πέψη.