Η μέθοδος Powerplate και ο συνδυασμός της με την Vacupower.

POWER PLATE
 
Είναι ένας πρωτοποριακός τρόπος εκγύμνασης στον οποίο ο ασκούμενος εκτελεί μια σειρά ασκήσεων ,στατικά ή δυναμικά ,πάνω σε μια πλατφόρμα υπό συνθήκες δόνησης. Η προπόνηση δόνησης αποτελεί μια νέα εξέλιξη στον αθλητικό χώρο και ιδιαίτερα στο χώρο του fitness όπως αυτό εκφράζεται μέσα από την άσκηση στα γυμναστήρια. Στο χώρο της αθλητικής επιστήμης έχουν γίνει μελέτες που δείχνουν ότι η δόνηση προκάλεσε αύξηση μέγιστης μυϊκής απόδοσης.. Η προπόνηση δόνησης  απευθύνεται σε όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος, ο χρόνος  της προπόνησης είναι 20-30’max και ο λόγος είναι ότι ο αθλούμενος αναγκάζεται να δώσει πολύ μεγάλη ένταση στη προπόνηση του με αποτέλεσμα να  προκαλείται μυϊκός κάματος  . Τα πρώτα αποτελέσματα είναι άμεσα , ακολουθώντας ένα συνεχόμενο και συνεπή πρόγραμμα δόνησης. 
 
 ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ
 
Στην προπόνηση δόνησης ένας μεγάλος αριθμός μυών συσπάται χωρίς εμείς να δώσουμε μια τέτοια εντολή .Επιπλέον ο ίδιος μηχανισμός ενεργοποιεί μεγαλύτερο ποσοστό μυϊκών ινών μέσα στον ίδιο μυ (95%-97%) σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς τρόπους εκγύμνασης (80%σε επίπεδο πρωταθλητών και 40% σε επίπεδο απλών αθλουμένων) .Σε μια προπόνηση με βάρη όλοι μας έχουμε νιώσει το τρέμουλο των τελευταίων επαναλήψεων που αντιστοιχεί στα 25 Hz.Το power plate σου δίνει την δυνατότητα να δουλεύεις από 30-50Hz που σημαίνει ότι αν καταφέρει και προσαρμοστεί το νευρομυικό σου σύστημα σε αυτό το ερέθισμα τότε τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.                                               
Δοκιμάστε τα όρια  σας και τις αντοχές σας σένα πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης και αύξησης δύναμης. Απίστευτος συνδυασμός Power- Plate –Vacupower.
     
ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
 
Ο συνδυασμός powerplatevacupowerθα σας δώσει το μέγιστο αποτέλεσμα. Το σίγουρο είναι ότι θα δείτε αμέσως διαφορά σε πόντους (νομίζουμε ότι αυτό είναι και το ζητούμενο από τις περισσότερες γυναίκες ). Μην ξεχνάτε ότι  η αύξηση της θερμοκρασίας των μυών και των τενόντων αυξάνει την ελαστικότητα του σώματος ενώ ταυτόχρονα ανακουφίζει από την ένταση, των ιστών του σώματος. Τέλος  αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος που σημαίνει  μείωση της κυτταρίτιδας . Επιλέξτε το πρόγραμμα πόδια – κοιλιά και ασχοληθείτε αποκλειστικά  με αυτά τα σημεία .Επιλεγμένες ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε επιτέλους γυμνασμένα πόδια και σχηματισμένους κοιλιακούς.