Η μέθοδος Vacupower και οι καλοσχηματισμένες γάμπες.

Οι γάμπες είναι ένα από τα πιο δυνατά σημεία του γυναικείου σώματος καθώς οι καλοσχηματισμένες γάμπες αποπνέουν αισθησιασμό και θηλυκότητα. Αναδείξτε τες με τις ασκήσεις που σας προτείνουμε και τραβήξτε όλα τα βλέμματα στα πόδια σας!

1η άσκηση: Από όρθια θέση στάσου στην άκρη ενός σκαλιού με τις άκρες των πελμάτων σου. Κατέβα όσο περισσότερο μπορείς και ξανανέβα αμέσως. Κάνε 3 σετ των 15-20 επαναλήψεων.

2η άσκηση: Τοποθέτησε τα χέρια σου στο πάτωμα και το ένα πόδι αρκετά πιο πίσω, έτσι ώστε να είναι τεντωμένο. Το άλλο πόδι στήριξέ το και σταύρωσέ το πίσω από τη γάμπα του ποδιού που πατάει στο πάτωμα. Ανασήκωσε τη φτέρνα από το πάτωμα για να νιώσεις τη γάμπα να «δουλεύει». Kράτησέ την για 2-3 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια κατέβασέ την μέχρι να πατήσει όλη η φτέρνα στο πάτωμα για να νιώσεις τη διάταση (stretching). Επανέλαβε 12-15 φορές και άλλαξε πόδι.

3η άσκηση: Στήριξε τα χέρια σου σε έναν πάγκο για καλύτερη ισορροπία με τα πόδια παράλληλα και τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα, ανασήκωσε τις φτέρνες, στηριζόμενη μόνο στις μύτες των ποδιών. Μείνε ακίνητη στη θέση αυτή για 5 δευτερόλεπτα και ξανακατέβα. Θα νιώσεις τις γάμπες να «δουλεύουν». Κάνε 20-30 επαναλήψεις.

       

Οι ασκήσεις που σας προτείνουμε μπορούνε να εκτελεστούν στο σπίτι ή και στο γυμναστήριο και σαφέστατα είναι προτιμότερο πριν από την θεραπεία του VACUPOWER εφόσον με τη χρήση της μεθόδου έχουμε απότελέσματα στη διαμόρφωση του σώματος . Μεγάλα προβλήματα στον σχηματισμό των γαμπών είναι τα πρηξίματα και οι κατακρατήσεις ,η κυτταρίτιδα και η συσσώρευση λίπους στην συγκεκριμένη περιοχή .
Κάποια από τα οφέλη της μεθόδου VACUPOWER θα δώσουνε λύση στον σχεδιασμό των γαμπών καθώς με τη χρήση της μεθόδου:

1.Εξαλείφεται η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος
2.Μειώνονται οι περιφέρειες και επαναπροσδιορίζεται το σχήμα του σώματος
3.Μειώνονται τα πρηξίματα και οι κατακρατήσεις

Παλιαλιά Ευαγγελία
Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής