Η μέθοδος Vacupower κέρδισε τις εντυπώσεις στο 23o International Health & Fitness Congress by Grafts !

 

Η μέθοδος Vacupower κέρδισε τις εντυπώσεις στο 23o  International Health & Fitness Congress by Grafts στο οποίο συμμετείχει η Easypoint,στις 14-15 και 16 Μαρτίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στην Θεσσαλονίκη!
 
Η Vacupower by Easypoint υποδέχτηκε φίλους και επισκέπτες στο περίπτερό της στo 23o International Health & Fitness Congress by Grafts,την πιο σημαντική εκδήλωση Fitness που διοργανώνεται στην Θεσσαλονίκη, ενημερώνοντάς τους  για τα οφέλη της μεθόδου. Οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα 17 νέα προγράμματα (treatments) της Vacupower και να συζητήσουν τα πλεονεκτήματα της μεθόδου.
Τα νέα προγράμματα (treatments), που παρουσιαστήκαν για πρώτη φορά,έχουν σχεδιαστεί για την μέθοδο Vacupower με σκοπό την ακόμη πιο στοχευμένη αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων που θέλουν να καταπολεμήσουν οι χρήστες της μεθόδου.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία πρακτικής εφαρμογής της μεθόδου με τα νέα  προγράμματα (treatments) στο μηχάνημα που υπήρχε διαθέσιμο στο χώρο.

         

H μέθοδος Vacupower έφερε την επανάσταση στη γυμναστική και το αδυνάτισμα, αφού βοηθά στην επίτευξη του τέλειου αποτελέσματος γρήγορα, εύκολα και με χαλαρό ρυθμό. Η μέθοδος Vacupower συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα της κίνησης σε συνθήκες χαμηλής ατμοσφαιρικής πίεσης, το οποία συντελούν στην αποτελεσματική διάπλαση του σώματος, τέλειο δέρμα, εξομάλυνση και ανάπλαση της επιδερμίδας και βελτίωση της σιλουέτας.