Η Vacupower by Easy Point στο Fitness Meeting 2013.

Η Easy Point, αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας της μεθόδου Vacupower σε Ελλάδα και Κύπρο, συνεπής στη βασική αρχή της για στενή παρακολούθηση των τάσεων και εξελίξεων του κλάδου fitness σε Ελλάδα και διεθνώς, συμμετέχει στο 11ο Πανελλήνιο Επαγγελματικό Συνέδριο “Fitness Meeting 2013”.

Το πρόγραμμα της συμμετοχής περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων,
– Παρουσίαση της μεθόδου Vacupower και του ιδανικού τρόπου λειτουργίας της μεθόδου στο δίκτυο συνεργατών Vacupower Points.
– Παρουσίαση του προγράμματος μίσθωσης μηχανημάτων Vacupower, “Easy Value 2013” και ανάλυση των πλεονεκτημάτων που προκύπτουν από την εφαρμογή του.
– Συνοπτική παρουσίαση του σχεδίου μάρκετινγκ που διενεργεί η Easy Point για την προώθηση της μεθόδου και των Vacupower Points στην Ελλάδα.
– Παρουσίαση των ευκαιριών ανάπτυξης νέων Vacupower Points σε ολόκληρη την Ελλάδα.

H Easy Point ως Μεγάλος Χορηγός Επιμόρφωσης των Π.Ε.Π.Φ.Α., ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ. και Σ.Ι.Γ.Α., συμμετέχει ενεργά στις διεθνείς εξελίξεις του αδυνατίσματος μέσω της μεθόδου υποπίεσης και υποστηρίζει τον κλάδο του fitness στην Ελλάδα, μεταφέροντας και εφαρμόζοντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες Vacu Training. Σήμερα το δίκτυο Vacupower Points στην Ελλάδα, που ίδρυσε και αναπτύσσει η Easy Point, είναι το μεγαλύτερο δίκτυο επιχειρήσεων που εφαρμόζουν μεθόδους Vacu training στην Ελλάδα.