Η Vacupower στο κέντρο κλινικής διαιτολογίας της Αγγελικής Εγκωμίτη

1696920513 333804510 726265789080228 944791149391786788 n

Στο κέντρο κλινικής διαιτολογίας που διατηρώ στην Πάφο της Κύπρου, αντιμετωπίζω καθημερινά πολλές διαφορετικές περιπτώσεις με ανάγκες και στόχους που ποικίλουν. Κάποιοι θέλουν να βελτιώσουν την υγεία τους μέσω της διατροφής, άλλοι θέλουν να χάσουν τα περιττά κιλά ή το λίπος και άλλοι επιθυμούν να ξανανιώσουν συνδυάζοντας τη σωστή διατροφή με υγιεινές καθημερινές πρακτικές.

Κοινός παρονομαστής στην αντιμετώπιση όλων αυτών των περιπτώσεων είναι, εκτός από την εφαρμογή της κατάλληλης διατροφής, η εισαγωγή κάποιου είδους άσκησης στην καθημερινότητα του πελάτη.

Θεωρητικά, όλοι έχουμε χρόνο για λίγα λεπτά φυσικής δραστηριότητας ημερησίως. Στην πραγματικότητα, όμως, οι περισσότεροι δυσκολευόμαστε να πειθαρχήσουμε τον εαυτό μας με συνέπεια η άσκηση να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και να αναβάλλεται συχνότερα απ’ ότι εφαρμόζεται.

Ένα σημαντικό όφελος της μεθόδου Vacupower είναι και αυτό. Ο ασκούμενος έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει πότε, που και για πόσο θα γυμναστεί, κάτι που του επιτρέπει να εντάξει την κάθε συνεδρία στο πρόγραμμά του χωρίς να θυσιάσει κάτι άλλο. 

Με το που έγινε το κέντρο μου εξουσιοδοτημένο VacuPower Point, οι πελάτες μου απόκτησαν άμεσα έναν τρόπο να συνδυάσουν διατροφή και άσκηση, εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Όποιος και αν είναι ο στόχος τους, η καλύτερη υγεία, η ευεξία, η σύσφιξη ή η απώλεια λίπους και κιλών, τους παρέχω πλέον ένα ακόμα σημαντικό εργαλείο για να τον πετύχουν. Συμπληρωματικό στη διατροφή, αλλά εξίσου σημαντικό για τον καλό μεταβολισμό και τη σωματική υγεία.

Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Μέχρι σήμερα, ένα 75% των πελατών μου είδαν σημαντική βελτίωση με τον συνδυασμό μιας πιο υγιεινής ή εξειδικευμένης διατροφής και της τακτικής άσκησης με τη μέθοδο της Vacupower.

Από μεριάς μου, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που βλέπω ότι όσοι ήρθαν σε μένα για να βελτιώσουν την εικόνα και τη ζωή τους τα καταφέρνουν μια χαρά. 

Παράλληλα, απολαμβάνω μια εξαιρετική συνεργασία με τη Vacupower, μια καινοτόμο εταιρεία που με στηρίζει έμπρακτα σε κάθε βήμα και είναι πάντα έτοιμη να παράσχει τη βοήθειά της όποτε και αν χρειαστεί.