Η Vacupower στο γραφείο του κλινικού διαιτολόγου Νικόλα Μιχαηλίδη

1696920114 387141561 723274586509504 5689595491326409675 n

Στο διαιτολογικό μου γραφείο, στη Λεμεσό της Κύπρου, δέχομαι καθημερινά πάρα πολλούς ανθρώπους που αντιμετωπίζουν διαφορετικά ζητήματα. Στην πλειοψηφία τους, τα ζητήματα αυτά απαιτούν επιπλέον αλλαγές στον τρόπο ζωής τους, πέρα από μια πιο υγιεινή ή εξειδικευμένη διατροφή.

Και είναι εύλογο, αφού η σωστή διατροφή είναι εξαιρετικά σημαντική, αλλά δεν είναι από μόνη της αρκετή να καλύψει αποτελεσματικά ανάγκες όπως η απώλεια βάρους, η βελτίωση της γενικής υγείας και η μεταβολή της σύστασης σώματος, δηλαδή η αύξηση της μυικής μάζας ταυτόχρονα με τη μείωση του σωματικού λίπους. 

Ως κλινικός διαιτολόγος, συστήνω πάντα στους πελάτες μου να αυξήσουν άμεσα τη φυσική τους δραστηριότητα παράλληλα με την αλλαγή στις διατροφικές τους συνήθειες. Ο λόγος είναι πως η καθημερινή άσκηση είναι ο πιο σημαντικός εξωδιατροφικός παράγοντας για την αύξηση του μεταβολισμού και τη σταδιακή απώλεια του περιττού βάρους.

Στην πράξη, πολλοί από αυτούς έχουν όλη την καλή διάθεση, αλλά όχι τον χρόνο που απαιτεί η αλλαγή προς ένα συνολικά πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Επιπλέον, δεν είναι συνηθισμένοι να περιλαμβάνουν τη φυσική δραστηριότητα στην καθημερινή ή εβδομαδιαία ρουτίνα τους. 

Έχοντας λάβει γνώση για τα πλεονεκτήματα της μεθόδου Vacupower, αποφάσισα να την εντάξω στις υπηρεσίες του γραφείου μου. Έτσι, προσφέρω στους πελάτες μου τη δυνατότητα να εντάξουν την απαραίτητη φυσική δραστηριότητα στο πρόγραμμά τους χωρίς να χάνουν πολύτιμο χρόνο ή να αναβάλλουν διαρκώς την άσκηση εις βάρος του στόχου τους. Και φυσικά, να αποκομίσουν πολλαπλά οφέλη σε σχέση με έναν απλό ημίωρο περίπατο.

Ως πάροχος αυτής της πρωτοποριακής υπηρεσίας, η Vacupower προσφέρει πλήρη εκπαίδευση και διαρκή υποστήριξη. Οι άνθρωποί της βρίσκονται δίπλα σε μένα και τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται στηρίζοντας 100% την κοινή μας προσπάθεια να πετύχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για το σώμα και την υγεία τους.

Η λειτουργία του διαιτολογικού γραφείου μου ως Vacupower Point ωφέλησε τους πελάτες μου, αλλά σηματοδότησε και την έναρξη μιας εξαιρετικής, αμοιβαία επωφελούς επαγγελματικής σχέσης.