Η Vacupower στο 13ο Πανελλήνιο Επαγγελματικό Συνέδριο “Fitness Meeting 2015”

Η Easy Point, αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας της μεθόδου Vacupower σε Ελλάδα και Κύπρο, συνεπής στη βασική αρχή της για στενή παρακολούθηση των τάσεων και εξελίξεων του κλάδου fitness σε Ελλάδα και διεθνώς, συμμετέχει στο 13ο Πανελλήνιο Επαγγελματικό Συνέδριο “Fitness Meeting 2015” με κλαδικούς άξονες την Άθληση,τη Διατροφή και την Υγεία το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή,το Σάββατο και την Κυριακή 2,3 και 4 Οκτωβρίου 2015 στο Ολυμπιακό Ακίνητο Tae Kwon Do,στο Παλαιό Φάληρο.

Το πρόγραμμα της συμμετοχής περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων:

– Παρουσίαση του νέου μοντέλου Vacupower
– Νέο λογισμικό με 20 εξειδικευμένα προγράμματα υποπίεσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας,του τοπικού πάχους και του λίπους.
– Δωρεάν δοκιμή της μεθόδου Vacupower,καθώς και δωρεάν τεστ κυτταρίτιδας και λιπομέτρηση
– Γνωριμία με τους τρόπους μίσθωσης της μεθόδου μέσω του Easy Value με σκοπό την ενσωμάτωση του μηχανήματος στον χώρο σας.
– Δωρεάν εγγραφή στο Vacupowerclub.gr,το νέο πρόγραμμα προσφορών και προνομίων,παίρνοντας δώρο 10 μονάδες αγορών Credits αξίας 17.5 ευρώ.
– Συμμετοχή σε κλήρωση με δώρο προφορτισμένη κάρτα με 100 μονάδες αγορών,Credits,του Vacupowerclub.gr,σε όσους εγγραφούν το τριήμερο της έκθεσης.

13ο Πανελλήνιο Επαγγελματικό Συνέδριο “Fitness Meeting 2015”
Ολυμπιακό Ακίνητο Tae Kwon Do – Παλαιό Φάληρο.
2-3-4 Οκτωμβρίου 2015