Η Vacupower στο κλινικό διατροφολογικό κέντρο της Στυλιανής Στεφανίδου

1697798501 IMG 20231020 103525

Το νέο μου διαιτολογικό γραφείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη άνοιξε τις πόρτες του την άνοιξη του 2023 και έχει ξεκινήσει να υποδέχεται πελάτες, οι οποίοι στοχεύουν στην απώλεια βάρους, μείωση τοπικού λίπους, εκγύμναση του σώματός τους αλλά κυρίως στην αλλαγή του τρόπου σκέψεως σε ένα υγιεινό τρόπο ζωής.

Αυτός είναι και ο δικός μου σκοπός, κατέχοντας τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να διεκπεραιώσω τους στόχους και να εστιάσω εξατομικευμένα στις ανάγκες των πελατών, καθώς μια ισορροπημένη διατροφή βοηθάει στον έλεγχο του βάρους και την πρόληψη διαφόρων ασθενειών και σε συνδυασμό με την άσκηση επιφέρει αρμονία σώματος και πνεύματος. 

Έτσι, το είδος άσκησης που σκέφτηκα αμέσως να συνδυάσω ήταν η μέθοδος της vacupower η οποία διαθέτει συγκεκριμένη σειρά προγραμμάτων ανάλογα με τον στόχο, την φυσική κατάσταση και ηλικία του καθενός. Χωρίς να είναι επίπονη και χρονοβόρα άσκηση, καθώς διαρκεί μόλις 30 λεπτά, έχει άμεσα αποτελέσματα και έτσι γίνεται ένα είδος ευχάριστης και απολαυστικής γυμναστικής.

Ολοκληρώνοντας λοιπόν την εξειδικευμένη εκπαίδευση από τους αρμόδιους instructors έγινα κι εγώ στέλεχος ενός εξουσιοδοτημένου vacupower point για να επιφέρω το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα στους πελάτες μου.

Τα αποτελέσματα που έχουμε με τους πρώτους μήνες συνεργασίας με την Vacupower είναι θεαματικά αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους τους πελάτες, λαμβάνοντας σχόλια όπως: 

”Kατάφερα να ξανά μπω στο παντελόνι, που δεν μου χωρούσε, λόγω περιττού βάρους”

“Τώρα νιώθω καλύτερα με περισσότερες αντοχές και αγαπώ τον νέο τρόπο ζωής μου”

“Έχω βελτιώσει την κατάσταση της υγείας μου μπαίνοντας σε αυτούς τους νέους ρυθμούς”

“Με τον λίγο χρόνο που μου απομένει από την εργασία μου και τα παιδιά στο σπίτι, κατάφερα τον στόχο μου, να φτιάξω το σώμα μου”… 

Καθημερινά συνεχίζουμε να λαμβάνουμε και άλλα παρόμοια σχόλια που μας ωθούν να συνεχίσουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.