Η Vacupower στον χώρο σωματικής ευεξίας Rita Healthy Point

1700725686 IMG 2f3b7e4a35855cd374739dca49aa0d03 V

Το Rita Healthy Point είναι ένας νεοσύστατος χώρος στην πόλη της Λιβαδειάς που συνδυάζει το λιανικό εμπόριο ειδών σωματικής φροντίδας και ομορφιάς με την παροχή πρόσβασης στις μοναδικές αναζωογονητικές ιδιότητες της μεθόδου VacuPower.

Εξυπηρετώντας εκ των πραγμάτων ένα κοινό που αναζητά αποτελεσματικά παρασκευάσματα για το σώμα και τον καλλωπισμό του, σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να προσφέρω στους πελάτες μου κάτι παραπάνω από αυτό: έναν πιο ενεργητικό τρόπο να βελτιώσουν αισθητά την εικόνα και την υγεία τους.

Γνώριζα ήδη για τα έγκυρα και ευεργετικά αποτελέσματα της μεθόδου VacuPower και με ενδιέφερε πολύ η δυνατότητα να έχω την αποκλειστικότητα για την περιοχή μου. Έτσι, έκανα τον χώρο μου VacuPower Point και απόκτησα τη δυνατότητα να εξυπηρετήσω μια σειρά από άμεσες ανάγκες των πελατών μου, αλλά και να προσελκύσω καινούργιους.

Ποιες είναι αυτές οι ανάγκες; Να χάσουν το περιττό βάρος και να μειωθεί το τοπικό πάχος στην περιοχή της κοιλιάς και των γοφών. Να εξαλειφθούν τα πρηξίματα, η κατακράτηση υγρών και η χαλάρωση του δέρματος. Ακόμα και να μειωθεί η χοληστερίνη στον οργανισμό.

Από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες, οι άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν δοκιμάζοντας τη μέθοδο VacuPower δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους. Μερικά από τα ενθουσιώδη σχόλια που άκουσα ήταν: 

«Δεν περίμενα να χάσω πόντους στην πλάτη… κούμπωσε το περσινό μου μπουφάν!»

«Δε με ενοχλεί η κοιλιά μου πλέον όταν σκύβω να δέσω τα παπούτσια μου!»

«Δεν ξαπλώνω πια για να κουμπώσω το παντελόνι μου!»

«Μπορώ να ανεβαίνω τις σκάλες χωρίς να λαχανιάζω!»

Κατάλαβα ότι, πολύ γρήγορα, πέτυχαν απώλεια πόντων η οποία ήταν άμεσα αισθητή, αφού κατάφεραν να φορέσουν ρούχα που δεν τους έκαναν πια. Ταυτόχρονα, ένιωσαν σημαντική βελτίωση στη φυσική τους κατάσταση και τώρα συνεχίζουν τις συνεδρίες μέχρι να πετύχουν όλους τους στόχους τους.

Η χαρά μου που πρόσφερα μια τόσο ποιοτική υπηρεσία σε αυτούς τους ανθρώπους είναι απερίγραπτη. Με τη διαρκή και αφοσιωμένη στήριξη των ανθρώπων της VacuPower, είμαι σίγουρη ότι πολλοί ακόμα συντοπίτες μου θα τιμήσουν το χώρο μου για να ωφεληθούν από τη μοναδική αυτή μέθοδο αδυνατίσματος και ευεξίας.