Κάψτε περισσότερο λίπος αυξάνοντας ταυτόχρονα τον μυϊκό σας ιστό!

Κάψτε περισσότερο λίπος συνδυάζοντας την μέθοδο Vacupower με 4D Pro ReAction.O μέσος όρος των ατόμων που χρησιμοποιούν την μέθοδο VaCUPOWER συστηματικά και επαναδιαμορφώνουν το σώμα τους, μπορούν να έχουν ταυτόχρονη βελτίωση της μυϊκής τους μάζας.
Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματα αυτά, είναι η λειτουργική προπόνηση με 4D Pro ReAction.Η 4D Pro ReAction προπόνηση αυξάνει την άλιπη μυική μάζα με αποτέλεσμα να αυξάνεται ραγδαία και ο μεταβολικός μας ρυθμός(καύσεις).Έτσι καίμε ακόμη περισσότερες θερμίδες ακόμη και όταν είμαστε σε κατάσταση ηρεμίας(βασικός μεταβολικός ρυθμός),οπότε τόσο περισσότερο λίπος καίμε!!!

Η 4D Pro ReAction μέθοδος λειτουργικής προπόνησης βασίζεται σε τέσσερις βασικές ασκήσεις και σε πάνω από 20 παραλλαγές.

Η πρώτη βασική άσκηση επικεντρώνεται στον κορμό, το στομάχι και τους ώμους.

Η δεύτερη βασική άσκηση επικεντρώνεται στους μυς οπίσθιο κορμό, και ενισχύει την πλάτη και τους ώμους.

  Η τρίτη βασική άσκηση επικεντρώνεται στην κάτω πλάτη και τα πόδια.

  Η τέταρτη βασική άσκηση επικεντρώνεται στις κοιλιακούς μυς.

Η εξάσκηση με 4D PRO ReAction είναι πολύ απλή, αποτελεσματική και διασκεδαστική. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε, αρκεί να υπάρχει μια σταθερή βάση στήριξης: στο σπίτι, στον κήπο, στο γυμναστήριο και σε εξωτερικούς χώρους της προτίμησής σας. Αλλάζοντας την κλίση του σώματος, μεταβάλλεται ταυτόχρονα και ο βαθμός δυσκολίας των ασκήσεων που γίνονται με την βοήθεια του ιμάντα, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει ο ελαστικός ιμάντας από νεοπρένιο. Το γεγονός ότι κατά την διάρκεια των ασκήσεων βρίσκεστε ουσιαστικά στον αέρα και κρατιέστε μόνο από τον ελαστικό ιμάντα, έχει τα μέγιστα οφέλη στην δύναμη, την ισορροπία και την μυϊκή υπερτροφία. Λόγω των ελαστικών ιμάντων, αυξάνεται η δύναμη του κορμού (core) και ιδιαίτερα των κοιλιακών και ενισχύεται η αντοχή των αρθρώσεων.

Ευθύμης Καραγιώργος

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής