Νέα Διαδικτυακή Εφαρμογή Μελών Vacupower.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την ολοκαίνουργια διαδικτυακή εφαρμογή μελών Vacupower. Μια online εφαρμογή καταγραφής και παρακολούθησης των αποτελεσμάτων σωματομέτρησης, που διενεργείται στο πλαίσιο διαδικασιών εφαρμογής της μεθόδου Vacupower σε κάθε πελάτη σας που επιλέγει τη μέθοδο Vacupower.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο, φιλικό και ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον που μπορείτε να καταγράφετε τις περιοδικές σωματομετρήσεις των πελατών σας που εφαρμόζεται η μέθοδος Vacupower.

Με απλά λόγια ότι κάνετε μέχρι σήμερα καταγράφοντας χειρόγραφα τις μετρήσεις στην καρτέλα πελάτη, θα μπορείτε να το κάνετε διαδικτυακά με λίγα μόνο κλικ!

Ποια είναι τα 5 βασικά πλεονεκτήματα της διαδικτυακής εφαρμογής μελών Vacupower;

1. Παραγωγική αξιοποίηση των αποτελεσμάτων σωματομέτρησης για την αύξηση των πωλήσεων Vacupower.
Μπορείτε πλέον να αξιοποιείτε τα αποτελέσματα των πελατών σας, ως επιχειρήματα σε μελλοντική επικοινωνία μαζί τους, για να τους επαναφέρετε στη μέθοδο μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής από αυτήν. Το τμήμα marketing της Vacupower είναι πρόθυμο και ενθαρρύνει τη συνεργασία με το κάθε Vacupower Point για την αποτελεσματικότερη διαχείριση και αξιοποίηση αυτών των αποτελεσμάτων.
Έπειτα από σχετική έρευνα που έχουμε διενεργήσει, πάνω από το 90% των χρηστών της μεθόδου Vacupower είναι απολύτως ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα αυτής στο δικό τους σώμα. Μάλιστα οι περισσότεροι από αυτούς διαδίδουν τη θετική τους εμπειρία από τη μέθοδο στον περίγυρο τους, κυρίως κατά την περίοδο που θυμούνται καλά τα αποτελέσματα που πέτυχαν (δηλαδή αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος Vacupower).

2. Ενδυνάμωση του Brand.
Ενίσχυση της πεποίθησης των πελατών ότι η Vacupower και τo επίσημο δίκτυο εξουσιοδοτημένων Vacupower Points εφαρμόζουν σύγχρονες ποιοτικές μεθόδους εξυπηρέτησης πελατών. Με τη νέα μας εφαρμογή βάζουμε τέλος στις χειρόγραφες καρτέλες μετρήσεων και δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες σας, που επιλέγουν Vacupower, να έχουν πρόσβαση στα δικά τους αποτελέσματα, που πέτυχαν μέσω της Vacupower και της δικής σας καθοδήγησης.

3. Αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών σας με τη μέθοδο Vacupower, με λίγα μόνο κλικ!
Οι πελάτες σας μπορούν μέσω των προσωπικών στοιχείων σύνδεσης που διαθέτουν, να συνδέονται στην διαδικτυακή εφαρμογή και να παρακολουθούν την πρόοδο των αποτελεσμάτων – μετρήσεων σε κάθε περιοχή του σώματος τους που έχετε κάνει μετρήσεις.
Σε ένα σύγχρονο και πολύ φιλικό περιβάλλον βλέπουν γραφήματα (όχι αριθμούς), ανατρέχουν στο ιστορικό μετρήσεων από προηγούμενα προγράμματα, κάνουν συγκρίσεις και βγάζουν θετικά συμπεράσματα. Είναι βέβαιο και το γνωρίζετε πολύ καλά ότι η Vacupower αποφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Με τη νέα μας εφαρμογή, τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα για να επιβεβαιώνουν τη δική σας επιτυχία στους πελάτες σας.

4. Αποκλειστικότητα μόνο για το δίκτυο εξουσιοδοτημένων Vacupower Points.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη αποκλειστικά και μόνο για εσάς που είστε εξουσιοδοτημένο Vacupower Point. Δημιουργήσαμε άλλη μια πολύ σημαντική υπηρεσία στο σύνολο των ποιοτικών υποστηρικτικών υπηρεσιών προς όλα τα εξουσιοδοτημένα Vacupower Points, ενισχύοντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σας έναντι των ανταγωνιστών.

5. Προσθέτουμε αξία στη συνεργασία μας.
Πιστεύουμε ότι η επιτυχία και η εξέλιξη της μεθόδου Vacupower βασίζεται στη συνεργασία με εσάς και στις αξίες που δημιουργούνται από αυτήν. Τα τελευταία χρόνια έχουμε καταφέρει να αναπτύσσουμε τη Vacupower πηγαίνοντας κόντρα στην υπερβολικά δύσκολη πραγματικότητα και σε όλους αυτούς που δεν αφήνουν την αγορά μας να διεκδικήσει αυτό που δικαιούται. Δεν αλλάζουμε ρότα. Συνεχίζουμε να οραματιζόμαστε και να σχεδιάζουμε την ανάπτυξη που αξίζουν να έχουν οι επιχειρήσεις μας.