Προσαρμογή σε μια νέα κανονικότητα

Όλο αυτό το διάστημα που επικρατούν πρωτόγνωρες συνθήκες διαβίωσης για την ανθρωπότητα, λόγω της πανδημίας COVID-19, εμείς στην Vacupower σταματήσαμε κάθε ενέργεια και δράση marketing, όμως δεν σταματήσαμε να εργαζόμαστε με στόχο και σκοπό την προσαρμογή της μεθόδου Vacupower στα νέα δεδομένα που θα ισχύουν μετά την προοδευτική άρση των περιοριστικών μέτρων.

Η συνεργασία με ολόκληρο το δίκτυο εξουσιοδοτημένων Vacupower Points, μέσω οργανωμένων τηλεδιασκέψεων, αποτέλεσε σπουδαία πηγή πληροφοριών και ανταλλαγής απόψεων ώστε να διαμορφώσουμε την πλατφόρμα που θα  στηρίξουμε τις ενέργειες μας για την τελική φάση της περιόδου περιοριστικών μέτρων (όπως τουλάχιστον διαφαίνεται) και οπωσδήποτε για αυτήν της επόμενης ημέρας, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω COVID-19.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η αναβάθμιση του πρωτόκολλου διαδικασιών για την  παροχή της μεθόδου Vacupower, αποκλειστικά μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου Vacupower Points, με ύψιστο κριτήριο τη διασφάλιση υψηλών standards υγιεινής αλλά και τη δημιουργία και διατήρηση ενός κλίματος ασφάλειας της υγείας των πελατών και των εργαζόμενων μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναβάθμιση του πρωτοκόλλου διαδικασιών Vacupower είχε υψηλό βαθμό ευκολίας, διότι η Vacupower είναι μια μέθοδος που βασίζεται στην μεμονωμένη και εξατομικευμένη εφαρμογή συνεδριών για κάθε άτομο ξεχωριστά, σε ένα περιβάλλον που, ήδη, μπορούν και εφαρμόζονται αποτελεσματικά κανόνες υγιεινής και απολύμανσης.
Τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες σκεφτόμαστε θετικά, ενεργούμε θετικά.

Για να μετατρέψουμε τη ζωή στη νέα κανονικότητα, σε μια ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή, για εμάς, τα παιδιά μας και τον πλανήτη μας.

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρωτόκολλο υγειονομικής χρήσης της μεθόδου Vacupower εδώ :
https://www.vacupower.gr/site/gr/blog/0/prwtokollonew