Σε φόρμα με Vacupower μετά την εγκυμοσύνη!

Τώρα που η εγκυμοσύνη τελείωσε εσείς κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και αναρωτιέστε ,μα γιατί δείχνω ακόμη έγκυος? Πως θα μαζέψει η κοιλιά μου? Πως θα χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης? Πότε θα χωρέσω στο αγαπημένο μου τζιν?

Ο μέσος όρος βάρους ενός νεογέννητου είναι περίπου 3,5 κιλά. Πόσα κιλά, όμως, ζυγίζει μια μαμά όταν βγαίνει από την αίθουσα τοκετού; Και πόσος χρόνος χρειάζεται για να επανέλθει το σώμα της στην προ-εγκυμοσύνης κατάσταση; Το «χρονοδιάγραμμα» της απώλειας βάρους είναι διαφορετικό για κάθε γυναίκα και βασίζεται σε διάφορους παράγοντες . Κάποιοι από αυτούς είναι :τα κιλά που πήρε κατά την εγκυμοσύνη, το αν θηλάζει ή όχι, οι διατροφικές της συνήθειες και το αν ασκείται ή όχι..

Η σωστή διατροφή και η άσκηση είναι πολύ σημαντική σε αυτήν την απαιτητική περίοδο της ζωής σας .Ταυτόχρονα έρχονται μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητα σας μέσα στην οποία πρωταγωνιστούν η κούραση ,η εξάντληση ,η κακή διατροφή , οι ακαθόριστες ώρες ύπνου και η μη φροντίδα του εαυτού σας όπως παλιότερα .

Σίγουρα δεν θέλει πανικό για να αρχίσετε γυμναστική ή για να ακολουθήσετε συγκεκριμένη διατροφή. Συνήθως σε διάστημα 4-8 εβδομάδων είστε σε θέση να ακολουθήσετε κάποιο πρόγραμμα εξάσκησης.

Η χρήση της μεθόδου VACUPOWER μετά τον τοκετό αποτελεί μοναδική λύση στο πρόβλημα . Κατ αρχήν δεν απαιτούνται πολλές ώρες εξάσκησης καθώς την μέθοδο Vacupower την εφαρμόζουμε 3 φορές την εβδομάδα για 30’ την κάθε φορά.

Παρατηρήστε το σώμα σας , το δέρμα σας και γενικότερα τη διάθεση και τις δυνάμεις σας από συνεδρία σε συνεδρία και μετρήστε τις εμφανείς διαφορές πάνω σας ανά περίπου 4 συνεδρίες . Για να αποκομίσετε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα από την εφαρμογή της μεθόδου Vacupower θα πρέπει να ακολουθείτε διατροφή με περιορισμό στα λίπη και να κάνετε τουλάχιστον 12 συνεδρίες.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα δείτε να εξαλείφεται η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος ,να μειώνονται οι περιφέρειες και να επαναπροσδιορίζεται το σχήμα του σώματός σας . Μεγάλη αποτελεσματικότητα έχει η μέθοδος στα πρηξίματα και στις κατακρατήσεις καθώς μειώνονται δραστικά . Ευχαριστημένη επίσης θα μείνετε και από το αποτέλεσμα που θα δείτε στην φυσική σας κατάσταση καθώς βελτιώνεται η λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος κάτι το οποίο σας βοηθά και σας τονώνει καθώς το σώμα σας είναι ακόμη κουρασμένο από το μακρύ διάστημα της εγκυμοσύνης .

Περπατήστε λοιπόν χωρίς πίεση αλλά με υποπίεση και επαναφέρετε τον παλιό καλό σας εαυτό σε σύντομο χρονικό διάστημα !

Παλιαλιά Ευαγγελία

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής