Η Vacupower στο κλινικό διατροφολογικό κέντρο της Κατερίνας Λοΐζου

1696920226 380570324 711997790970517 6595069400679261785 n

Στο κλινικό διατροφολογικό κέντρο που διατηρώ στην Λεμεσό, παρέχω υπηρεσίες κλινικής διαιτολόγου για κάθε περίπτωση, από την εφαρμογή μιας απλής δίαιτας για απώλεια κιλών έως τον σχεδιασμό ειδικών διατροφών για πάσχοντες από ασθένειες με συγκεκριμένες διαιτολογικές απαιτήσεις.

Οι άνθρωποι που με εμπιστεύονται έχουν πολλές διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες. Μια κατηγορία πελατών μου έχει ανάγκη από εξειδικευμένη διατροφή είτε λόγω ασθένειας είτε λόγω τρεχόντων συνθηκών (π.χ. εγκυμοσύνη, θηλασμός). Μια άλλη έχει στόχο τη μείωση ή την αύξηση βάρους, τη σύσφιξη ή την εξάλειψη της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Υπάρχουν εκείνοι που αθλούνται συστηματικά και θέλουν να τρέφονται ανάλογα, κάποιοι που θέλουν συμβουλές για μια πλήρη vegan διατροφή, αλλά και γονείς που θέλουν μια σωστή διατροφή για τα παιδιά τους.

Παράλληλα με τον σχεδιασμό της διατροφής τους, όμως, φροντίζω να συστήνω στους πελάτες μου επιμέρους αλλαγές στον τρόπο ζωής τους και, κυρίως, τους ζητώ να ασκούνται συχνά, καθημερινά εάν γίνεται.

Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι σημαντικό να αφιερώνουμε 30 λεπτά την ημέρα για σωματική άσκηση. Ο συνδυασμός της καθημερινής φυσικής δραστηριότητας με μια ισορροπημένη διατροφή είναι ο ιδανικότερος τρόπος να πετύχουμε στόχους σχετικούς με τον έλεγχο του σωματικού βάρους και τη βελτίωση της υγείας μας. Από την εμπειρία μου, έχω διαπιστώσει ότι ο συνδυασμός διατροφής-άσκησης συμβάλλει στη μακροζωία, μειώνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης πολλών παθήσεων, όσο και στην καλύτερη ψυχική υγεία.

Αυτή η πεποίθηση με οδήγησε και στην απόφαση να γίνει το κέντρο μου Vacupower Point. Είναι ένας άμεσος τρόπος να βοηθήσω όσους απευθύνονται σε μένα να κάνουν αυτή τη μικρή, αλλά τόσο σημαντική αλλαγή στην καθημερινή τους ρουτίνα, να ασκούνται τακτικά.

Σε αυτό με έχουν συνδράμει σημαντικά και οι άνθρωποι της Vacupower που δεν ήταν απλώς πρόθυμοι να με κατατοπίσουν σχετικά με τη μέθοδό τους, αλλά βρίσκονται πάντα στο πλάι μου για όποια ανάγκη και αν προκύψει. Έχω πλέον έναν εξαιρετικό συνεργάτη που μου δίνει τη δυνατότητα να συμπληρώσω αποτελεσματικά τις υπηρεσίες μου προς όφελος των πελατών μου.

Τα θετικά αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας είναι αναμφισβήτητα, αφού, με σύμμαχο τη μέθοδο Vacupower, οι πελάτες μου αξιοποιούν τη θέληση και το πείσμα τους, πετυχαίνοντας τους στόχους τους.