Το Success story της Vacupower στο Άθλησις Gym

Group 454

Στο γυμναστήριό μας «Άθλησις Gym», στη πόλη της Άρτας, θέλαμε να δημιουργήσουμε τις ιδανικές συνθήκες για άθληση. Πολλοί από τους πελάτες μας, αναζητούσαν τρόπους όχι μόνο να γυμναστούν αλλά να χάσουν και άμεσα κιλά. Έχοντας ακούσει για τη μέθοδο VacuPower και τα μοναδικά αποτελέσματα που προσφέρει στην καταπολέμηση του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας, αποφασίσαμε να έρθουμε σε επαφή με την εταιρεία.

Από τη πρώτη στιγμή, νιώσαμε οικεία με τους ανθρώπους της VacuPower, οι οποίοι είχαν την πιο καλή διάθεση να μας ενημερώσουν για τα οφέλη της υπηρεσίας. Επιπλέον, μας έγινε εκπαίδευση από τους ίδιους για τη χρήση των της τεχνολογίας Vacupower, ώστε να μπορέσουν οι πελάτες μας να επωφεληθούν το 100% των υπηρεσιών.

Η ανταπόκριση που συναντήσαμε από τους πελάτες μας, μας εξέπληξε θετικά. Μέσα από συνεδρίες των 30’ λεπτών, τρεις φορές την εβδομάδα, τα αποτελέσματα ήταν κάτι παραπάνω από εκπληκτικά. Με μόλις 30 λεπτά ζωηρό περπάτημα στον διάδρομο γυμναστικής και τον θάλαμο υποπίεσης της μεθόδου Vacupower, σε σχέση με τους κλασσικούς τρόπους γυμναστικής, οι ασκούμενοι είδαν το τοπικό λίπος να χάνεται και τη κυτταρίτιδά τους να εξαφανίζεται, ενώ ταυτόχρονα είχαν το αίσθημα της ευεξίας.

Επιπλέον, το «Άθλησις Gym», απέκτησε φανατικό κοινό από τη στιγμή που έγινε το μοναδικό VacuPower Point στην Άρτα και ταυτόχρονα είδαμε τα κέρδη της επιχείρησης να αυξάνονται.

Πλέον, με την εταιρεία VacuPower μας συνδέει μίας αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης, η οποία εξελίσσει την επιχείρησή μας σε όλα τα επίπεδα.