Το Success story της Vacupower στο Chic to Chic

1628242477 Screenshot 7

To «Chic to Chic», ένας χώρος φροντίδας και ομορφιάς στο κέντρο της Νάουσας, άνοιξε τις πόρτες του στο Vacupower, την #1 μέθοδο αδυνατίσματος με υποπίεση στην Ελλάδα.

Στο «Chic to chic» φροντίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να φέρνουμε ό,τι πιο καινοτόμο υπάρχει, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την Vacupower. Η επιλογή μας δεν έγινε τυχαία, καθώς από την πρώτη στιγμή εντοπίσαμε την κοινή φιλοσοφία μας. Η τεχνογνωσία που παρείχε το προσωπικό και η αποτελεσματικότητα της μεθόδου μας έκαναν να πούμε το «ναι» και το Chic to Chic να γίνει το νέο Vacupower Point.
Σκοπός αυτής της μεθόδου είναι να προσφέρει μια εναλλακτική λύση σε συμβατικές καρδιοαγγειακές ασκήσεις χρησιμοποιώντας πίεση κενού σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος.

Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά. Σε λιγότερο από ένα μήνα, πραγματοποιήθηκαν στον χώρο μας 314 συνεδρίες, δηλαδή 157 ώρες επιτυχημένης παρουσίας της Vacupower. Τα σχόλια από την μεριά των πελατών μας ήταν από θετικά ως διθυραμβικά, καθώς όχι μόνο αδυνάτισαν αλλά ένιωσαν ταυτόχρονα ευεξία μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα.
Εμείς από την πλευρά μας, όχι μόνο κερδίσαμε ευχαριστημένους πελάτες και μια επικερδή συμφωνία, αλλά πάνω από όλα κερδίσαμε μία συνεργασία που πραγματοποιεί αυτά που υπόσχεται.

Σαν «Chic to chic» θεωρούμε τιμή μας που είμαστε εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Vacupower και ανήκουμε στην φιλόξενη αυτή οικογένεια και ευελπιστούμε στην εξάπλωση της!