Το Success story της Vacupower στο Fit O Clock

1561325198 received 2384427258455381

Στις Σέρρες δημιουργήσαμε έναν σύγχρονο χώρο άθλησης, το «Fit O clock». Σε μία έκτασή 200 τ.μ. φροντίσαμε να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας, τους πιο καταρτισμένους γυμναστές και τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Ένα από αυτά τα μηχανήματα γυμναστικής που μας έχουν «λύσει τα χέρια», είναι και το VacuPower. Πρόκειται για τον #1 διάδρομο υποπίεσης, όπου προσφέρει αποδεδειγμένα, άμεσα αποτελέσματα και έχει ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ασκούμενους.

Από τη πρώτη στιγμή που ήρθαμε σε επαφή με τους ανθρώπους της VacuPower, καταλάβαμε ότι πρόκειται για μία εταιρεία με κύρος, η οποία διαθέτει μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και που η μέθοδός της θα έπρεπε να βρίσκεται οπωσδήποτε στο «Fit O Clock».

Από τότε που αρχίσαμε τη συνεργασία μέχρι και σήμερα, οι εκπρόσωποί της εταιρείας είναι πάντα εκεί όταν τους χρειαζόμαστε και φροντίζουν να μας ενημερώνουν συνεχώς για οποιαδήποτε τεχνολογική εξέλιξη των μηχανημάτων τους, ώστε να προσφέρουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο απαιτητικό πελατολόγιό μας.

Όταν ξεκινήσαμε το «Fit O Clock», ξέραμε ότι δεν αρκεί μόνο ο χώρος και οι κατάλληλοι γυμναστές. Για να δημιουργήσουμε το κάτι διαφορετικό, χρειαζόταν να βρούμε και τους κατάλληλους συνεργάτες που θα μας εξοπλίσουν με την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Στη VacuPower βρήκαμε όλα όσα ψάχναμε!

Σήμερα, έχουμε κερδίσει πελάτες που μας εμπιστεύονται καθώς έχουν δει τα πραγματικά αποτελέσματα στο σώμα τους, έπειτα από τη χρήση της υπηρεσίας VacuPower. Παρότι, κάθε πελάτης έχει διαφορετικό στόχο, όλοι φεύγουν ικανοποιημένοι έπειτα από την ολοκλήρωση του πακέτου τους.

Η χαρά τους, μας επιβεβαιώνει κάθε ημέρα ότι η επιλογή να γίνουμε ένα VacuPower Point, ήταν η καλύτερη!