Το Success story της Vacupower στο Gold Pilates

1628243714 106670379 4376628555688572 5026019251025418582 n

Από το 2011 που δημιουργήσαμε το χώρο σωματικής άσκησης και ευεξίας «Gold Pilates» στη πόλη της Θήβας, μέχρι και σήμερα, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στις ανάγκες που υπάρχουν, αφουγκραζόμενοι τους πελάτες μας και τις απαιτήσεις τους, προσφέροντας πάντα ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στο χώρο του fitness.

Μία από τις τελευταίες τάσεις γυμναστικής είναι και η επαναστατική μέθοδος VacuPower, η οποία συμβάλλει στην καταπολέμηση του τοπικού λίπους σε κοιλιά, γλουτούς αλλά και στην μείωση της κυτταρίτιδας.

Η υποπίεση που εφαρμόζεται στον ειδικό θάλαμο, με την επιλογή του κατάλληλου προγράμματος υποπίεσης, από τα 20 που υπάρχουν με την τεχνολογία VacuPower, φέρνουν άμεσα αποτελέσματα. Έτσι, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, οι πελάτες μας, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας ή αθλητικού επιπέδου, είδαν τα αποτελέσματα που επιθυμούσαν. Τα αποτελέσματα Η μείωση λίπους και κυτταρίτιδας ήταν πλέον φανερή στο σώμα τους!

Εδώ και δέκα χρόνια παραμένουμε απόλυτα προσηλωμένοι στις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη μας προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Κάθε χρόνο θέτουμε ως στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας καινοτομώντας διαρκώς και φέρνοντας στο χώρο μας ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στο χώρο του fitness.

Τα σχόλια που έχουμε λάβει από όσους δοκίμασαν τη μέθοδο Vacupower είναι εγκωμιαστικά με τα αποτελέσματα απώλειας βάρους αλλά και κυτταρίτιδας να είναι ορατά ήδη από τη μόλις τρίτη συνεδρία.

Έχοντα κλείσει ήδη 10 χρόνια στο χώρο του fitness και του well-being, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η VacuPower είναι μία από τις σπάνιες περιπτώσεις εταιρείας η οποία είναι πραγματικά δίπλα στους συνεργάτες της, μεγιστοποιώντας τα κέρδη μας.

Είμαστε πραγματικά περήφανοι που το «Gold Pilates» αποτελεί το μοναδικό VacuPower Point της Βοιωτίας και που οι πελάτες μας έχουν έναν σημαντικό σύμμαχο στην προσπάθειά τους για να δημιουργήσουν το σώμα των ονείρων τους.